Onze 3 tips bij het uitzoeken van een passende wastafel

Onze 3 tips bij het uitzoeken van een passende wastafel

Bij een badkamer is vaak de wastafel het middelpunt. Je wilt natuurlijk wel de perfecte wastafel. Maar wat is nu eigenlijk de perfecte wastafel? Een perfecte wastafel is zowel mooi als praktisch.

Marlan wastafels

Met de wastafels van Marlan kun je twee vliegen in één klap slaan. Deze waskommen hebben een luxe uitstraling en is ook nog is bijzonder functioneel. Deze wastafels van Marlan worden op maat gemaakt en ze garanderen een match met het beoogde interieur. Ongeacht wat de stijl, indeling en de grootte van de ruimte is.

Waaruit bestaat de Marlan wastafels

Marlan wastafels is een homogeen materiaal, wat gemaakt is van polyesterhars, minerale vulstoffen en kleur dragers. Het combineert eigenlijk de voordelen van synthetische materialen met de schoonheid van een natuursteen. Marlan wastafels lijken op marmer en graniet, maar voelt stukken lichter en niet koud aan.

Wat is het verschil tussen een kunststof en een solid surface wastafels?

Mensen denken vaak dat kunststof en een solid surface wastafels van hetzelfde product zijn. Het is niet hetzelfde product. Er zijn een aantal belangrijke verschillen. Solid surface is in tegenstelling tot kunststof een homogeen materiaal. Het bestaat dus niet uit meerdere lagen. Solid surface is niet poreus, maar bepaalde kunststoffen zijn dit wel. Door de niet-poreuze karakter kunnen de bacteriën en schimmels zich niet gaan hechten aan het oppervlak. Wat kwaliteit betreft is er dus wel een groot verschil. Solid surface gaat dus veel langer mee dan kunststoffen. 

Voordelen van een Solid surface wastafel

De solid surface wastafels zijn snel schoon. Het heeft een gladde structuur en is daarnaast ook niet poreus waardoor het water of vuil niet door het oppervlak dringt. De bacteriën zullen hierdoor geen schijn van kans hebben. Ook niet in een vochtige badkamer. Het wastafelblad kun je al schoon houden door er met een nat doekje met zeep erover heen te gaan. Daarnaast is de solid surface wastafels kleurvast en verkleuren ze dus niet. De belangrijkste voordelen van een solid surface wastafels zijn dan ook:

Terug naar het overzicht
offerte

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen uw badkamer van A tot Z renoveren zoals u dat wenst. Van ontwerpen, slopen, vloerverwarming aanleggen, leidingen verleggen, tegelwerk, plafonds, monteren van sanitair tot en met de afwerking.

Vraag nu verblijvend advies aan

Voordelen

Goedkoopste
Persoonlijk contact
Op maat
Alles naar uw wens

offerte
Sanitair accessoires BadkamerverwarmingBadkamersVloertegels voor uw badkamer DouchesHet badDe wastafelBadkamertegelsKenmerken van tegelsdesign en formaatKostenplaatjeKranen Sanitair keuzeToiletWateronthardingRaamdecoratie in de badkamer
Stopet-sanitair.nl 2023 | Sitemap Disclaimer | Partners | Meer partners |