Exclusieve badkamermeubels

Exclusieve badkamermeubels

De sfeer in de badkamer wordt niet alleen door wand- en vloertegels bepaald maar mede ook door de keuze van het badkamermeubel. De tegenwoordige badkamer is meer dan zomaar een wastafel en spiegel. De badkamer is een belangrijk deel van ons huis geworden waar we met zijn allen dagelijks gebruik van maken. Daarom mag die ruimte nu ook uitstraling en sfeer hebben. Kleur, vormgeving en materiaal spelen hierbij een grote rol.

Een badmeubel is onmisbaar in de badkamer. Uw handdoeken, douchegel, tandenborstels en make-up wordt allemaal opgeborgen in een badmeubel. Een functionele opbergruimte gaat heel goed samen met gebruikersgemak en design. Uitgebreide kastontwerpen, flexibele modulaire systemen, verrijdbare ladeblokken en complete kant-en-klare oplossingen; met het badmeubel is het allemaal mogelijk.

Fronten badmeubel

Tegenwoordig worden luxueuze details gecombineerd met gelakte fronten. Denk hierbij aan gestreept zebrano, ebben of eikenhout. Ook qua kleuren heb je een brede keuze. Een aantal kleuren waaruit gekozen kan worden zijn sprankelend wit, aardetinten zoals lever, taupe, camel en cappuccino. Ook de lades zien er prachtig uit. Zo kunnen de lades een lange aluminium greeplijst hebben maar ze kunnen ook greeploos zijn of voorzien zijn van subtiele kleine blokjes. Ook kan de breedtelijn benadrukt worden die veel in onderkasten van het badmeubel zitten. Wanneer het gaat om pure esthetiek kan er gekozen worden om draaibare kastdeurtjes zonder grip te gebruiken.

Een zwevend badmeubel gebruiken

Een terugkomend meubel is het zwevend badmeubel. Hierdoor blijft de vloer vrij en oogt de badkamer royaler. Daarnaast draagt de afgeronde vormgeving van het badmeubel ook bij aan een minder massieve en luchtigere uitstraling. Bijna iedere nieuwe collecties bestaan uit zwevende meubelen. De techniek blijft natuurlijk ook niet achter. Zo hebben de meeste collecties slimme systemen. Deze systemen zijn soft closing, geïntegreerde verlichting en royale uittreklades met extra veel opbergruimte.

Meubels voor een kleine badkamer

Uw badkamerdroom hoeft niet aan de kant gelegd te worden omdat u een kleinere badkamer hebt of niet aan de minimum afmetingen komt. Kleinere badkamers hebben namelijk ook de mogelijkheid om een goed passend badmeubel te krijgen. De meeste badmeubels zijn een combinatie van praktische opbergruimte en een wastafel, waarbij het blad en de wasbak regelmatig één geheel zijn. Ook met een geïntegreerde handdoekhouder in het badmeubel of een spiegelkast bespaar je kostbare ruimte!

Terug naar het overzicht
offerte

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen uw badkamer van A tot Z renoveren zoals u dat wenst. Van ontwerpen, slopen, vloerverwarming aanleggen, leidingen verleggen, tegelwerk, plafonds, monteren van sanitair tot en met de afwerking.

Vraag nu verblijvend advies aan

Voordelen

Goedkoopste
Persoonlijk contact
Op maat
Alles naar uw wens

offerte
Sanitair accessoires BadkamerverwarmingBadkamersVloertegels voor uw badkamer DouchesHet badDe wastafelBadkamertegelsKenmerken van tegelsdesign en formaatKostenplaatjeKranen Sanitair keuzeToiletWateronthardingRaamdecoratie in de badkamer
Stopet-sanitair.nl 2024 | Sitemap Disclaimer | Partners | Meer partners |