De voordelen van raamfolie op je ramen

De voordelen van raamfolie op je ramen

Raamfolie wordt al jarenlang gebruikt als decoratie voor het raam. Vaak zie je het bij huizen, kantoren, openbare gebouwen en bedrijven. Eigenlijk kun je geen vijf stappen zetten zonder dat je ergens Raamfolie ziet. Vraag je je af waarom raamfolie voor het raam zo populair is en wat de voordelen ervan zijn? In deze blog kun je er meer over lezen!

Raamfolie is makkelijk te gebruiken

Als je gordijnen hebt, heb je rails nodig. Er is ook andere raamdecoratie waarvoor je nog meer extra spullen moet aanschaffen. Bij raamfolie is dit niet het geval. Het enige wat je nodig hebt is een vochtig doekje, sterk zijn is niet nodig. Je kunt raamfolie heel makkelijk aanbrengen; iedereen kan het!

Raamfolie laat licht door

In tegenstelling tot Zonwerende folie is raamfolie heel licht doorlatend. Zelfs als je raamfolie hebt met een kleur om inkijk tegen te gaan wordt het licht nog steeds doorgelaten. Op deze manier heb je dus altijd licht in je huis en is het nooit donker. Het voordeel hiervan is dat fel zonlicht wordt gedempt, dus je hebt geen last meer van schitteringen die ervoor zorgen dat je je ogen moet toeknijpen.

Raamfolie is goedkoop

Zoals de titel al zegt, raamfolie is goedkoop. De prijs van je raamfolie hangt wel van een aantal factoren af, waaronder het design van je raamfolie. Als je voor een ingewikkeld design kiest kan de prijs iets oplopen. Een simpel design is uiteraard het goedkoopst. Maar zelfs wanneer je voor een exclusiever design kiest, is raamfolie lang zo duur niet als andere vormen van raamdecoratie. Je kunt raamfolie ook op maat laten maken, wat handig is wanneer je raam een afwijkende vorm heeft.

Raamfolie ziet er mooi uit

Raamfolie heb je in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende patronen, waardoor de mogelijkheden met raamfolie eindeloos zijn. Bij bedrijven zie je vaak melkwitte raamfolie, omdat je bij deze soort raamfolie geen last hebt van inkijk, wat het ideaal maakt voor businessmeetings. Je kunt je raamfolie qua design ook iets spannender maken door voor een andere soort te kiezen, zoals ruitjes, bloemetjes, stippen of iets anders. Er is voor iedereen wel een geschikte soort raamfolie, ongeacht het feit of je nu raamdecoratie zoekt voor je woning, je bedrijf of iets anders.

Raamfolie is erg praktisch

Raamfolie is een statisch materiaal, waardoor het tegen het raam aanplakt. Zelfs wanneer je de ramen aan het lappen bent blijft je folie statisch en laat het niet los als je aan het schoonmaken bent. raamfolie is zelfs nog makkelijker schoon te maken dan de rest van het raam, want er blijven nooit strepen achter op het oppervlak. Dit geeft raamfolie een voordeel ten opzichte van andere soorten raamdecoratie, want gordijnen en jaloezieën moet je regelmatig wassen en afstoffen. Bij raamfolie is dit niet nodig.

Raamfolie gaat lang mee

Een ander voordeel van raamfolie is dat het jaren meegaat. Zelfs na 20 jaar blijft je raamfolie er spik en span uitzien, mits je er behalve tijdens het wassen niet aanzit. Zorg er wel voor dat je je raamfolie op de juiste manier aanbrengt, want anders gaat het minder lang mee. Zorg er ook voor dat je kinderen er vanaf blijven, want door trekken kan je raamfolie ook minder lang meegaan.

Terug naar het overzicht
offerte

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen uw badkamer van A tot Z renoveren zoals u dat wenst. Van ontwerpen, slopen, vloerverwarming aanleggen, leidingen verleggen, tegelwerk, plafonds, monteren van sanitair tot en met de afwerking.

Vraag nu verblijvend advies aan

Voordelen

Goedkoopste
Persoonlijk contact
Op maat
Alles naar uw wens

offerte
Sanitair accessoires BadkamerverwarmingBadkamersVloertegels voor uw badkamer DouchesHet badDe wastafelBadkamertegelsKenmerken van tegelsdesign en formaatKostenplaatjeKranen Sanitair keuzeToiletWateronthardingRaamdecoratie in de badkamer
Stopet-sanitair.nl 2022 | Sitemap Disclaimer | Partners | Meer partners |