Badkamer Inspiratie

Badkamer Inspiratie

Badkamers bestaan er in vele soorten en maten, de een wil een groot bad, de andere heeft liever een douchecabine en misschien wilt u ze wel allebei in uw badkamer. Maar past dat wel en wat is de beste opstelling?

Ontwerp uw badkamer

Fabrikanten komen met de mooiste producten, vernieuwende en verrassende combinaties en de meest uitgebreide opstellingen. Vaak ziet u ook dat er complete badkamers aangeboden worden. Heeft u iets moois gevonden tussen al die collecties complete badkamers, laat u dan niet weerhouden omdat u vermoedt dat het niet mogelijk zou zijn in uw badkamer. Er zijn ontwerpprogramma's die u een mooi inzicht geven in de mogelijkheden met de complete badkamer en de ruimte die u tot u beschikking hebt. Maar echte oplossingen vanwaar u zelf nog niet aan gedacht heeft, daarmee zal een ontwerper u kunnen verrassen. Vaak zijn we als koper geneigd om te denken in standaard oplossingen. Daarom zijn advies en expertise onmisbare elementen in de voorbereiding voor uw nieuwe complete badkamer.

De installatie van een complete badkamer

Hoe wilt u de installatie van uw badkamer graag verzorgd hebben? Uw nieuwe en complete badkamer mag natuurlijk niet uitlopen tot een nachtmerrie en de installatie moet natuurlijk soepel verlopen. Daarom is het voor de niet-doorgewinterde doe-het-zelvers aan te raden een vakman te raadplegen. U stelt de verbouwing van uw badkamer volledig op in een contract zodat alles vast staat en er niets mis kan gaan. Dit contract wordt gebaseerd op de eerdere offerte met eventuele aanpassingen die gewenst worden. Zie erop toe dat u dit contract samen met de installateur doorneemt. Het is het handigste om dit te doen op de plaats van de badkamer. Door dit te doen voorkomt u misverstanden over uw nieuwe badkamer.

Terug naar het overzicht
offerte

Kunnen wij u helpen?

Wij kunnen uw badkamer van A tot Z renoveren zoals u dat wenst. Van ontwerpen, slopen, vloerverwarming aanleggen, leidingen verleggen, tegelwerk, plafonds, monteren van sanitair tot en met de afwerking.

Vraag nu verblijvend advies aan

Voordelen

Goedkoopste
Persoonlijk contact
Op maat
Alles naar uw wens

offerte
Sanitair accessoires BadkamerverwarmingBadkamersVloertegels voor uw badkamer DouchesHet badDe wastafelBadkamertegelsKenmerken van tegelsdesign en formaatKostenplaatjeKranen Sanitair keuzeToiletWateronthardingRaamdecoratie in de badkamer
Stopet-sanitair.nl 2024 | Sitemap Disclaimer | Partners | Meer partners |